Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka wersja hot doga była w latach osiemdziesiątych wielkim hitem w naszym regionie. Chyba każdemu z nas kojarzy się z dzieciństwem. A ten bar na rogu <3 Najlepsze serwował. Wiadomo, pieczarki wtedy były pieczarkami ;) ten smak i zapach <3
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1144
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 403
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3310
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 836
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1144
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 403
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3310
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 836
Składniki
Bułki wydrążamy i zapiekamy przez kilka minut w 180°C (najlepiej zapiec kilka minut przed ukończeniem sosu). Pieczarki oczyszczamy, kroimy na mniejsze kawałki, oprószamy solą i podsmażamy na rozgrzanym maśle. Dodajemy śmietanę, lubczyk , zmniejszamy płomień i dusimy bez przykrycia. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Sos wlewamy do bułek i podajemy od razu po przygotowaniu.