Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny, idealny do smarowania pieczywa.
blender, naczynie, praska., nóż
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1209
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 365
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1277
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1209
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 365
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1277
Składniki
Ciecierzycę, fasolę ugotować lub skorzystać z gotowej w słoiku. Czosnek obrać przecisnąć przez praskę. Ciecierzycę, fasolę , pastę , czosnek, kmin umieścić w naczyniu do blendowania, dodać kmin, doprawić pieprzem, lekko solą , zblendować. Smarować ulubione pieczywo.