Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 951 Ocena: 11459
Dodano: 25.01.2021
Odsłon: 1309
5-6 os. | 60 min | łatwe | przystępne |
1. Fileta czyścimy z błonek, doprawiamy solą, pieprzem oraz ziołami, układamy w woreczku do pieczenia i pieczemy 40 minut w 180°C.
2. Po tym czasie studzimy, kroimy w plastry, układamy w naczyniu.
3. Obok mięsa układamy owoce i zalewamy wywarem rosołowym rozrobionym z żelatyną.
4. Wstawiamy do lodówki i chłodzimy 3 godziny.
5. Gotowe.
6. Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

fafiatko 26 styczniaZgłoś do usunięcia
Cudo!0 Kto głosował? | Odpowiedz

KORAL 25 styczniaZgłoś do usunięcia
Pyszne danie.0 Kto głosował? | Odpowiedz

Nevermore 25 styczniaZgłoś do usunięcia
To jest super pomysł, bo jakieś "dziwne" czasy nastały i przynajmniej u mnie indyk jest tańszy od kurczaka :DNo więc jak nie korzystać, skoro to szlachetniejsze mięso niż kurczak. Biorę do pamięci :)
0 Kto głosował? | Odpowiedz

Dariusz-D 25 styczniaZgłoś do usunięcia
Super danie :-)0 Kto głosował? | Odpowiedz