Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przystawka, przekąska na różne uroczystość. Filet z indyka z owocami w przyprawach.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2401
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4544
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1616
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 489
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2401
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4544
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1616
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 489
Składniki
1. Fileta czyścimy z błonek, doprawiamy solą, pieprzem oraz ziołami, układamy w woreczku do pieczenia i pieczemy 40 minut w 180°C.
2. Po tym czasie studzimy, kroimy w plastry, układamy w naczyniu. 3. Obok mięsa układamy owoce i zalewamy wywarem rosołowym rozrobionym z żelatyną. 4. Wstawiamy do lodówki i chłodzimy 3 godziny.
5. Gotowe. 6. Smacznego.