Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przystawka, przekąska na różne uroczystość. Filet z indyka z owocami w przyprawach.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8018
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 351
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3486
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 630
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8018
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 351
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3486
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 630
Składniki
1. Fileta czyścimy z błonek, doprawiamy solą, pieprzem oraz ziołami, układamy w woreczku do pieczenia i pieczemy 40 minut w 180°C.
2. Po tym czasie studzimy, kroimy w plastry, układamy w naczyniu. 3. Obok mięsa układamy owoce i zalewamy wywarem rosołowym rozrobionym z żelatyną. 4. Wstawiamy do lodówki i chłodzimy 3 godziny.
5. Gotowe. 6. Smacznego.