Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miało byc buritos,ale w trakcie robienia przyszło mi do glowy kilka pomyslów i wyszło ''''coś innego''''Z tego eksperymętu wyszło przepyszne danie i będe je robic juz na stałe.POLECAM
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 21
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 21
Składniki
Na początek robimy 6 naleśników-nie podaje przepisu na naleśniki gdyż każdy ma swój sprawdzony przepis.
Mięso mielone podsmażamy na patelni,dodajemy przyprawe do chilli con carne przygotowaną wg opisu na opakowaniu,dodajemy odcedzoną kukurydze i fasole,dodajemy do mięsa i chwile razem dusimy.Mięso układamy na naleśnikach,zawijamy.Robimy sos beszamelowy-cebule lekko podsmażamy na maśle,dodajemy mąke oraz mleko caly czas dokladnie mieszając aby nie powstaly krupki.Naleśniki układamy w naczyniu żaroodpornym,polewamy sosem i posypujemy startym serem.Zapiekamy przez ok 20 min w temp 180 st C