Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miało byc buritos,ale w trakcie robienia przyszło mi do glowy kilka pomyslów i wyszło ''''coś innego''''Z tego eksperymętu wyszło przepyszne danie i będe je robic juz na stałe.POLECAM
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19175
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13002
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1629
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232053
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19175
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13002
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1629
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232053
Składniki
Na początek robimy 6 naleśników-nie podaje przepisu na naleśniki gdyż każdy ma swój sprawdzony przepis.
Mięso mielone podsmażamy na patelni,dodajemy przyprawe do chilli con carne przygotowaną wg opisu na opakowaniu,dodajemy odcedzoną kukurydze i fasole,dodajemy do mięsa i chwile razem dusimy.Mięso układamy na naleśnikach,zawijamy.Robimy sos beszamelowy-cebule lekko podsmażamy na maśle,dodajemy mąke oraz mleko caly czas dokladnie mieszając aby nie powstaly krupki.Naleśniki układamy w naczyniu żaroodpornym,polewamy sosem i posypujemy startym serem.Zapiekamy przez ok 20 min w temp 180 st C