Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłka w cieście,czyli tak zwane racuchy.
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 112
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1114
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 449
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 112
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1114
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 449
Składniki
Jabłka pokroić w dość grube plasterki. Jajka razem z mąką i cukrem rozmieszać. Na patelni rozgrzać olej. Każdy plasterek jabłka maczać w cieście i kłaść na olej. Smażyć ok 4 minut z jednej strony. Gotowe i ciepłe racuchy posypać cukrem pudrem.