Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na jabłka w pełni,dlaczego tego nie wykorzystać???doskonałe na długie wieczory:)
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 75
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 669
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 75
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 669
Składniki
Jajka utrzeć z cukrem waniliowym,dosypać budyń,proszek i 15dkg.mąki.Dokładnie wymięszać.Rozprowadzić wodą i mlekiem.Odstawić na 10min.w ciepłe miejsce.
Jabłka obrać,wydrążyć nasienie,tak aby plastry pozostały z dziurką w środku.Skropić sokiem z cytryny.Panierować w reszcie mąki.Do ciasta dać wiórki kokosowe.Plastry jabłek maczać w cieście i smażyć na gorącym tłuszczu na złoty kolor.Posypac pudrem i gotowe!