Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niesamowity smak, ciekawy wygląd
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 808
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1932
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 429
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 808
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1932
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 429
Składniki
Jabłka obrać, przekroić na połówki , z każdej połowy wydrążyć gniazda nasienne , naczynie żaroodporne wysmarować tłuszczem ułożyć połówki jabłek , do każdej połówki jabłka dać po łyżce ugotowanego makaronu na makaron wlać po łyżeczce miodu i dać po jednej wisience, posypać cynamonem, ubić białka z 6 łyżkami cukru pudru, dodać wiórka kokosowe, wymieszać dać na każde jabłko masę z wiórkami, na środek dać wisienki, 3 żółtka ubić z 4 łyżkami cukru pudru , polać po masie z wiórek kokosowych, wstawić do piekarnika na 20 do 30 min, piec w 180 ''''''''. Po upieczeniu dać na talerzyki i polać advokatem