Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niesamowity smak, ciekawy wygląd
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424846
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336942
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424846
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336942
Składniki
Jabłka obrać, przekroić na połówki , z każdej połowy wydrążyć gniazda nasienne , naczynie żaroodporne wysmarować tłuszczem ułożyć połówki jabłek , do każdej połówki jabłka dać po łyżce ugotowanego makaronu na makaron wlać po łyżeczce miodu i dać po jednej wisience, posypać cynamonem, ubić białka z 6 łyżkami cukru pudru, dodać wiórka kokosowe, wymieszać dać na każde jabłko masę z wiórkami, na środek dać wisienki, 3 żółtka ubić z 4 łyżkami cukru pudru , polać po masie z wiórek kokosowych, wstawić do piekarnika na 20 do 30 min, piec w 180 ''''''''. Po upieczeniu dać na talerzyki i polać advokatem