Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niesamowity smak, ciekawy wygląd
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 54
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 125
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 42
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 54
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 125
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 42
Składniki
Jabłka obrać, przekroić na połówki , z każdej połowy wydrążyć gniazda nasienne , naczynie żaroodporne wysmarować tłuszczem ułożyć połówki jabłek , do każdej połówki jabłka dać po łyżce ugotowanego makaronu na makaron wlać po łyżeczce miodu i dać po jednej wisience, posypać cynamonem, ubić białka z 6 łyżkami cukru pudru, dodać wiórka kokosowe, wymieszać dać na każde jabłko masę z wiórkami, na środek dać wisienki, 3 żółtka ubić z 4 łyżkami cukru pudru , polać po masie z wiórek kokosowych, wstawić do piekarnika na 20 do 30 min, piec w 180 ''''''''. Po upieczeniu dać na talerzyki i polać advokatem