Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niesamowity smak, ciekawy wygląd
Ten sernik jest lekki puszysty i znika bardzo szybko :)
Odsłon: 105464
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 93
Prawie ostatnie zebrane bakłażany przeznaczyłam na klasyczne sycylijskie dani...
Odsłon: 4553
Makaron penne podany z sosem wieprzowym z łopatki.
Odsłon: 31
Ten sernik jest lekki puszysty i znika bardzo szybko :)
Odsłon: 105464
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 93
Prawie ostatnie zebrane bakłażany przeznaczyłam na klasyczne sycylijskie dani...
Odsłon: 4553
Makaron penne podany z sosem wieprzowym z łopatki.
Odsłon: 31
Składniki
Jabłka obrać, przekroić na połówki , z każdej połowy wydrążyć gniazda nasienne , naczynie żaroodporne wysmarować tłuszczem ułożyć połówki jabłek , do każdej połówki jabłka dać po łyżce ugotowanego makaronu na makaron wlać po łyżeczce miodu i dać po jednej wisience, posypać cynamonem, ubić białka z 6 łyżkami cukru pudru, dodać wiórka kokosowe, wymieszać dać na każde jabłko masę z wiórkami, na środek dać wisienki, 3 żółtka ubić z 4 łyżkami cukru pudru , polać po masie z wiórek kokosowych, wstawić do piekarnika na 20 do 30 min, piec w 180 ''''''''. Po upieczeniu dać na talerzyki i polać advokatem