Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna choineczka, która będzie piekną ozdobą każdego stołu. Polecam na wszystkie spotkania świąteczne.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3601
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 616
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3781
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 349
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 636
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3601
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 616
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3781
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 349
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 636
Składniki
Winogrona myjemy i osuszamy. Nabijamy na wykałaczki. Ser kroimy w kostkę, nabijamy na wykałaczki. Wycinamy gwiazdkę na szczyt naszej choinki. Stożek ze styropianu ustawiamy na talerzu i sprawdzamy, czy dobrze stoi. Mój miał zaokrąglony spód, więc musiałam wyrównać go nożem. I teraz najprzyjemniejsza część: dekorowanie. Wbijamy wykałaczki w stożek, pamietając o odstępie, tak, żeby wszystko ładnie się pomieściło. Wolne przestrzenie dekorujemy pietruszką. Gotowe. Smacznego!