Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna choineczka, która będzie piekną ozdobą każdego stołu. Polecam na wszystkie spotkania świąteczne.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1928
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1623
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2574
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1928
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1623
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2574
Składniki
Winogrona myjemy i osuszamy. Nabijamy na wykałaczki. Ser kroimy w kostkę, nabijamy na wykałaczki. Wycinamy gwiazdkę na szczyt naszej choinki. Stożek ze styropianu ustawiamy na talerzu i sprawdzamy, czy dobrze stoi. Mój miał zaokrąglony spód, więc musiałam wyrównać go nożem. I teraz najprzyjemniejsza część: dekorowanie. Wbijamy wykałaczki w stożek, pamietając o odstępie, tak, żeby wszystko ładnie się pomieściło. Wolne przestrzenie dekorujemy pietruszką. Gotowe. Smacznego!