Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega prosty przepis na przystawkę z jajek (farsz z pieczarkami).
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1851
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14564
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19628
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1851
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14564
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19628
Składniki
Gotujemy jaja na twardo. Wkładamy je do zimnej wody. Już po ostygnięciu obieramy ze skorupki. Kroimy je wzdłuż. Będziemy mieli dwie połówki. Następnie oddzielamy żółtko od białek. Teraz zabieramy się za pieczarki. Porządnie je myjemy i ucieramy na tarce o małych oczkach. Jeszcze została cebula. Odcinamy końcówki cebuli i zdejmujemy pierwszą warstwę. Potem trzeba ją bardzo drobno pokroić. Bierzemy patelnię wlewamy do niej trochę oleju i podsmażamy najpierw naszą cebulę a potem dodajemy pieczarki i teraz delikatnie solimy i pieprzymy. Smażymy aż nam cała woda wyparuje (możemy również trochę odlać tej wody). Jak już nam farsz ostygnie dodajemy żółtka, rozgniatając je. Dobrze to trzeba wszystko wymieszać.
Teraz nie pozostaje nam nic innego jak białka nadziewać farszem. A zdobimy wedle upodobań. Zapraszam również na mój film!!! Smacznego!!!!