Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega prosty przepis na przystawkę z jajek (farsz z pieczarkami).
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5009
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13530
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5870
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7620
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5009
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13530
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5870
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7620
Składniki
Gotujemy jaja na twardo. Wkładamy je do zimnej wody. Już po ostygnięciu obieramy ze skorupki. Kroimy je wzdłuż. Będziemy mieli dwie połówki. Następnie oddzielamy żółtko od białek. Teraz zabieramy się za pieczarki. Porządnie je myjemy i ucieramy na tarce o małych oczkach. Jeszcze została cebula. Odcinamy końcówki cebuli i zdejmujemy pierwszą warstwę. Potem trzeba ją bardzo drobno pokroić. Bierzemy patelnię wlewamy do niej trochę oleju i podsmażamy najpierw naszą cebulę a potem dodajemy pieczarki i teraz delikatnie solimy i pieprzymy. Smażymy aż nam cała woda wyparuje (możemy również trochę odlać tej wody). Jak już nam farsz ostygnie dodajemy żółtka, rozgniatając je. Dobrze to trzeba wszystko wymieszać.
Teraz nie pozostaje nam nic innego jak białka nadziewać farszem. A zdobimy wedle upodobań. Zapraszam również na mój film!!! Smacznego!!!!