Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica z krewetkami na żytniej grzance
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 19211
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8837
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 683
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8399
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 19211
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8837
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 683
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8399
Składniki
Rozmroź krewetki. W garnku zagotuj wodę z sokiem z cytryny. Do gotującej się wody wrzuć rozmrożone krewetki i gotuj 30 sekund. Rozpuść masło wrzuć i krewetki, podsmaż. Wbija jajka. Połącz z serkiem oraz musztardą, dopraw solą i pieprzem do smaku. Wymieszaj z krewetkami z ziołami. Nakładaj na chleb np. żytni.