Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3605
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 617
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3782
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 349
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 637
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3605
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 617
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3782
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 349
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 637
Składniki
6 jajek ugotowanych na twardo, twarożek śmietankowy, w zależności od tego jaki ma mieć smak farsz z jajek będą potrzebne dodatki np: koperek, szczypiorek, szynka, tuńczyk, musztarda, chrzan, łosoś wędzony. Przygotowanie: Jajka przekroić na pół wyjąć żółtka i dokładnie rozgnieść widelcem i połączyć z serkiem doprawić solą i pieprzem do smaku. Do tak przygotowanej pasty dodać składnik jakiego smak jajek chcemy uzyskać.: • SCZYPIORKOWO- KOPERKOWA szczypiorek drobno siekamy mieszamy z pastą. Formujemy kuleczki obtaczamy w drobno posiekanym koperku. wkładamy do jajka. • Z SZYNKĄ Szynkę drobniutko siekamy i mieszamy z pastą • Z ŁOSOSIEM Łososia drobno siekamy i mieszamy z pastą • CZERWONA Do pasty dodajemy łyżkę koncentratu pomidorowego itd.