Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe urozmaicenie dla tradycyjnego śniadania. Są tak pyszne i na tyle łatwe do przygotowania.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9577
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1101
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4437
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 204
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20868
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9577
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1101
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4437
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 204
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20868
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obierać ze skorupek i przekroić wzdłuż na pół. Wyjąć żółtka i rozgnieć je widelcem. Awokado obrać ze skórki, pokroić w drobną kosteczkę i skropić sokiem z cytryny. Awokado dodać do żółtka. Wymieszać z posiekanym szczypiorkiem i natką pietruszki. Majonez zmieszać pół na pół z jogurtem naturalnym, dodać do jajka i awokado. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Pastą z awokado wypełnić wgłębienia w białkach.