Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie jajka sprawdzą się przy każdej okazji, ponieważ nie tylko świetnie smakują, ale również ładnie wyglądają. W końcu nie od dziś wiadomo, że połączenie buraczków,...
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6461
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154825
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1044
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 469
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6461
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154825
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1044
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 469
Składniki
Jajka po obraniu pokroić wzdłuż na pół.Z każdej części wyjąć żółtka i przełożyć jr do miseczki, a następnie podusić (za pomocą widelca) z majonezem. Dodać buraczki, pokrojonego w kostkę śledzia oraz drobno posiekaną cebulę. (Śledzia w razie potrzeby można uprzednio wymoczyć.) Całość wymieszać i doprawić pieprzem.
Białka ułożyć na półmisku, wypełnić farszem oraz opcjonalnie posypać szczypiorkiem.