Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następna smaczna przekąska na bazie jajek.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 998
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4624
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1270
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 998
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4624
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1270
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić i na pół i wyjąć żółtka. Marchewkę umyć, zetrzeć, dodać rozgniecione żółtka, chrzan, musztardę i przyprawy do smaku. Otrzymaną masę wymieszać z olejem i octem do smaku. Następnie wypełnić połówki jajek i ozdobić natką pietruszki.