Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka faszerowane marchewką

Jajka faszerowane marchewką

Autor:

Przepisów i artykułów: 2563 Ocena: 19435

Dodano:

Odsłon: 702

Następna smaczna przekąska na bazie jajek.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Jajka faszerowane marchewką

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić i na pół i wyjąć żółtka. Marchewkę umyć, zetrzeć, dodać rozgniecione żółtka, chrzan, musztardę i przyprawy do smaku. Otrzymaną masę wymieszać z olejem i octem do smaku. Następnie wypełnić połówki jajek i ozdobić natką pietruszki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń