Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka można faszerowć na różne sposoby,ja zrobiłam z pieczarkami marynowanymi.Polecam ten sposób:)
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 223
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1088
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 223
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1088
Składniki
Jajka ugotować i wystudzić.Wybrać żółtka,dodać drobno pokrojone pieczarki ,papryczkę chrzan ,sól do smaku,wymieszać. Nakładać łyżeczką porcje do jajek i udekorować.
Smacznego życzę!