Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i łatwe do zrobieni
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8156
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2786
Polecam.
Odsłon: 1387
Polecam.
Odsłon: 413
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8156
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2786
Polecam.
Odsłon: 1387
Polecam.
Odsłon: 413
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Pieczarki zetrzeć na tarce ( małe oczka) Zetrzeć na tarce cebulę.
Pieczarki i cebulę przesmażyć na maśle. Dodać do smaku sól i pieprz. Woda musi odparować z pieczarek.
Ugotowane jajka obrać ze skorupek. Ostrym nożem przeciąć wzdłuż na pół. Wyjąć żółtka. Żółtka rozdrobnić widelcem, dodać pieczarki oraz majonez. Dokładnie wymieszać. Mieszanką wypełnić białka jajek.