Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i łatwe do zrobieni
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7482
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2424
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7482
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2424
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Pieczarki zetrzeć na tarce ( małe oczka) Zetrzeć na tarce cebulę.
Pieczarki i cebulę przesmażyć na maśle. Dodać do smaku sól i pieprz. Woda musi odparować z pieczarek.
Ugotowane jajka obrać ze skorupek. Ostrym nożem przeciąć wzdłuż na pół. Wyjąć żółtka. Żółtka rozdrobnić widelcem, dodać pieczarki oraz majonez. Dokładnie wymieszać. Mieszanką wypełnić białka jajek.