Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i łatwe do zrobieni
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3711
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2033
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5431
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5480
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3711
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2033
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5431
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5480
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Pieczarki zetrzeć na tarce ( małe oczka) Zetrzeć na tarce cebulę.
Pieczarki i cebulę przesmażyć na maśle. Dodać do smaku sól i pieprz. Woda musi odparować z pieczarek.
Ugotowane jajka obrać ze skorupek. Ostrym nożem przeciąć wzdłuż na pół. Wyjąć żółtka. Żółtka rozdrobnić widelcem, dodać pieczarki oraz majonez. Dokładnie wymieszać. Mieszanką wypełnić białka jajek.