Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i łatwe do zrobieni
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1810
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 88
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1810
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 88
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Pieczarki zetrzeć na tarce ( małe oczka) Zetrzeć na tarce cebulę.
Pieczarki i cebulę przesmażyć na maśle. Dodać do smaku sól i pieprz. Woda musi odparować z pieczarek.
Ugotowane jajka obrać ze skorupek. Ostrym nożem przeciąć wzdłuż na pół. Wyjąć żółtka. Żółtka rozdrobnić widelcem, dodać pieczarki oraz majonez. Dokładnie wymieszać. Mieszanką wypełnić białka jajek.