Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połówki jajek faszerowane kremem z dodatkiem pieczarek i szczypiorku.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15876
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4810
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 554
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15876
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4810
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 554
Składniki
Jajka kroimy na połówki i oddzielamy delikatnie żółtka od białek.
Śmietanę miksujemy z żółtkami
Do kremu dodajemy drobno pokrojone pieczarki, poszatkowany szczypiorek i doprawiamy solą oraz pieprzem.
Kremem pieczarkowy nadziewamy połówki białek tworząc kopczyk.
Jajka przekładamy na talerz i dekorujemy, pokrojona w paseczki papryką i rzeżuchą. Smacznego !!!
;-D
;-)))
;-XD