Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połówki jajek faszerowane kremem z dodatkiem pieczarek i szczypiorku.
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 351
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 571
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1059
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 351
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 571
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1059
Składniki
Jajka kroimy na połówki i oddzielamy delikatnie żółtka od białek.
Śmietanę miksujemy z żółtkami
Do kremu dodajemy drobno pokrojone pieczarki, poszatkowany szczypiorek i doprawiamy solą oraz pieprzem.
Kremem pieczarkowy nadziewamy połówki białek tworząc kopczyk.
Jajka przekładamy na talerz i dekorujemy, pokrojona w paseczki papryką i rzeżuchą. Smacznego !!!
;-D
;-)))
;-XD