Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połówki jajek faszerowane kremem z dodatkiem pieczarek i szczypiorku.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13047
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2419
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3572
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4414
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13047
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2419
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3572
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4414
Składniki
Jajka kroimy na połówki i oddzielamy delikatnie żółtka od białek.
Śmietanę miksujemy z żółtkami
Do kremu dodajemy drobno pokrojone pieczarki, poszatkowany szczypiorek i doprawiamy solą oraz pieprzem.
Kremem pieczarkowy nadziewamy połówki białek tworząc kopczyk.
Jajka przekładamy na talerz i dekorujemy, pokrojona w paseczki papryką i rzeżuchą. Smacznego !!!
;-D
;-)))
;-XD