Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka z pieczarkowym farszem bardzo lubimy i muszą być na wielkanocnym stole:)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30895
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4163
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1127
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30895
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4163
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1127
Składniki
Jajka na twardo przekroić na połówki.Żółtka usunąć z białek i przełożyć do osobnej miseczki.
Pieczarki pokroić drobniutko lub zetrzeć na tarce.Podsmażyć na oleju lub maśle,przyprawić solą i pieprzem.Żółtka rozdrobnić widelcem , dodać majonez i pieczarki,wymieszać.
Masę pieczarkową faszerować białka za pomocą szprycy.Delikatnie oprószyć z wierzchu papryką.