Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Święta coraz bliżej Proponuję Wam jajka faszerowane smażoną wątróbką . i żółtkami przygotowane w 15min.Świetne w smaku ,,serdecznie polecam:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
Składniki
Jajka ugotować na twardo i wystudzić w zimnej wodzie. Obrać przepołowić,wyjąć żółtka i dać do blendera. Cebulę pokroić w piórka i zeszklić na smalcu gęsim,dodać umytą wątróbkę i podsmażyć. Na końcu posolić i popieprzyć do smaku.Wystudzić. Dodać do blendera wraz z łyżką majonezu i zblendować. Nakładać łyżeczką lub szprycą na połówki jajek,udekorować papryczką chili i koperkem. Kłaść na liściach sałaty.
Smacznego życzę!