Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Święta coraz bliżej Proponuję Wam jajka faszerowane smażoną wątróbką . i żółtkami przygotowane w 15min.Świetne w smaku ,,serdecznie polecam:)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1612
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1047
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1612
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1047
Składniki
Jajka ugotować na twardo i wystudzić w zimnej wodzie. Obrać przepołowić,wyjąć żółtka i dać do blendera. Cebulę pokroić w piórka i zeszklić na smalcu gęsim,dodać umytą wątróbkę i podsmażyć. Na końcu posolić i popieprzyć do smaku.Wystudzić. Dodać do blendera wraz z łyżką majonezu i zblendować. Nakładać łyżeczką lub szprycą na połówki jajek,udekorować papryczką chili i koperkem. Kłaść na liściach sałaty.
Smacznego życzę!