Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa przystawka na przyjęcie, zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 84
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 454
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40516
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 84
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 454
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40516
Składniki
Jajka ugotować na twardo, przeciąć wzdłuż na pół, wyjąć żółtka. Pora i pieczarki pokroić w drobną kostkę. Udusić na maśle do miękkości, doprawić. Żółtka zmiażdżyć łyżką, dodać pory i pieczarki wymieszać. Nałożyć farsz na połówki jajek.