Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2421
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4574
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1666
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 513
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2421
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4574
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1666
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 513
Składniki
Jajka umyć,ugotować,schłodzić w zimnej wodzie,przekroić ostrym nożem razem ze skorupką wzdłuż na połówki.
Wybrać jajka łyżeczką i drobno posiekać.
Dodać 2 łyżki masła,śmietanę,drobno posiekany szczypiorek lub natkę pietruszki.
Dobrze wymieszać,nałożyć w skorupki,posypać tartą bułką,przyklepać łyżką,smażyć na rozgrzanym maśle,kładąc posypaną stroną do dołu.