Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna przekąska na każdą większą czy mniejszą imprezę. Jajka faszerowane masą z żółtek z dodatkiem suszonych pomidorów i świeżej bazylii. Pyysznie :)
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 970
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4589
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1237
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 970
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4589
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1237
Składniki
Jajka gotuję na twardo (8 - 10 min od zagotowania), odcedzam i zalewam zimną wodą do przestygnięcia, obieram. Następnie kroję wzdłuż na połówki, wyciągam żółtka. Pomidory kroję w kostkę, dodaję je do żółtek wraz z ketchupem, majonezem, musztardą. Doprawiam papryką i pieprzem do smaku. Napełniam masą jajka. Dekoruję pokrojoną rzodkiewką i posiekaną bazylią.