Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, smaczna przekąska dla niespodziewanych gości...
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1153
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1153
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
Składniki
Jajka ugotowac na twardo, ostudzic, obrac, przepołowic, delikatnie wydobyc żółtka.
Szynkę,szczypiorek drobno pokroic. Żółtka rozgnieśc widelcem, dodac chrzan. Wszystkie składniki połączyc, przyprawic, wymieszac z majonezem. Farsz nałożyc do białek.
Sos chrzanowy: Wszystkie wymienione składniki wymieszac. Sos podawac osobno do polania jajek. Smacznego