Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, smaczna przekąska dla niespodziewanych gości...
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 111
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 79
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 111
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 79
Składniki
Jajka ugotowac na twardo, ostudzic, obrac, przepołowic, delikatnie wydobyc żółtka.
Szynkę,szczypiorek drobno pokroic. Żółtka rozgnieśc widelcem, dodac chrzan. Wszystkie składniki połączyc, przyprawic, wymieszac z majonezem. Farsz nałożyc do białek.
Sos chrzanowy: Wszystkie wymienione składniki wymieszac. Sos podawac osobno do polania jajek. Smacznego