Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, smaczna przekąska dla niespodziewanych gości...
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19331
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13073
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1726
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232190
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19331
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13073
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1726
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232190
Składniki
Jajka ugotowac na twardo, ostudzic, obrac, przepołowic, delikatnie wydobyc żółtka.
Szynkę,szczypiorek drobno pokroic. Żółtka rozgnieśc widelcem, dodac chrzan. Wszystkie składniki połączyc, przyprawic, wymieszac z majonezem. Farsz nałożyc do białek.
Sos chrzanowy: Wszystkie wymienione składniki wymieszac. Sos podawac osobno do polania jajek. Smacznego