Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, smaczna przekąska dla niespodziewanych gości...
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8463
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 537
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8463
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 537
Składniki
Jajka ugotowac na twardo, ostudzic, obrac, przepołowic, delikatnie wydobyc żółtka.
Szynkę,szczypiorek drobno pokroic. Żółtka rozgnieśc widelcem, dodac chrzan. Wszystkie składniki połączyc, przyprawic, wymieszac z majonezem. Farsz nałożyc do białek.
Sos chrzanowy: Wszystkie wymienione składniki wymieszac. Sos podawac osobno do polania jajek. Smacznego