Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowe przekąski z jajek ugotowanych na twardo nie tylko świetnie smakują ale stanowią też efektowną ozdobę stołu. Idealne na przyjęcia, nie tylko świąteczne.
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 259
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 259
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, zdejmujemy skorupki, przekrawamy na pół i wyjmujemy z nich żółtka.
Pora oczyszczamy i drobno kroimy. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Żółtka wkładamy do miski, rozgniatamy widelcem, dodajemy pora i ser. Mieszamy z majonezem.
Białka jajek wykładamy na talerze, napełniamy je farszem.
Papryki drobno siekamy. Posypujemy jajka. Ozdabiamy kiełkami.