Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowe przekąski z jajek ugotowanych na twardo nie tylko świetnie smakują ale stanowią też efektowną ozdobę stołu. Idealne na przyjęcia, nie tylko świąteczne.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 510
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2285
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1026
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 510
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2285
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1026
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, zdejmujemy skorupki, przekrawamy na pół i wyjmujemy z nich żółtka.
Pora oczyszczamy i drobno kroimy. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Żółtka wkładamy do miski, rozgniatamy widelcem, dodajemy pora i ser. Mieszamy z majonezem.
Białka jajek wykładamy na talerze, napełniamy je farszem.
Papryki drobno siekamy. Posypujemy jajka. Ozdabiamy kiełkami.