Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne jajka na przekąskę.
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 533
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75339
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1601
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 533
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75339
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1601
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować i odstawić. Zagotować wodę z solą, listkiem laurowym, gorczycą i pieprzem. Gotować przez 15 minut, wlać wino, dodać pokrojoną cebulę i obrane jajka. Gotować około 5 minut. Następnie ostudzić, przełożyć do słoja, wstawić do lodówki na trzy dni. Podawać z majonezem, ketchupem lub dowolnym sosem.