Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne jajka na przekąskę.
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27742
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 111
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2166
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27742
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 111
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2166
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować i odstawić. Zagotować wodę z solą, listkiem laurowym, gorczycą i pieprzem. Gotować przez 15 minut, wlać wino, dodać pokrojoną cebulę i obrane jajka. Gotować około 5 minut. Następnie ostudzić, przełożyć do słoja, wstawić do lodówki na trzy dni. Podawać z majonezem, ketchupem lub dowolnym sosem.