Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne jajka na przekąskę.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19227
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13025
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1664
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232099
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19227
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13025
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1664
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232099
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować i odstawić. Zagotować wodę z solą, listkiem laurowym, gorczycą i pieprzem. Gotować przez 15 minut, wlać wino, dodać pokrojoną cebulę i obrane jajka. Gotować około 5 minut. Następnie ostudzić, przełożyć do słoja, wstawić do lodówki na trzy dni. Podawać z majonezem, ketchupem lub dowolnym sosem.