Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne jajka na przekąskę.
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 999
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 640
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4076
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 73
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 999
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 640
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4076
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 73
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować i odstawić. Zagotować wodę z solą, listkiem laurowym, gorczycą i pieprzem. Gotować przez 15 minut, wlać wino, dodać pokrojoną cebulę i obrane jajka. Gotować około 5 minut. Następnie ostudzić, przełożyć do słoja, wstawić do lodówki na trzy dni. Podawać z majonezem, ketchupem lub dowolnym sosem.