Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste,łatwe i przyjemne. Frajda robienia różnych z jajek z dzieciakami, bezcenne:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15029
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1877
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8813
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3164
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15029
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1877
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8813
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3164
Składniki
Gotujemy jajka na twardo. Kroimy w plasterki marchewkę, rzodkiewkę , pomidory kroimy na pół i wydrążamy z nasion ze środka aby nasz muchomor był stabilny. I po prostu robimy czy żaglówkę, czy grzybki, czy zwierzątka.