Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka nadziewane dwoma puszystymi kremami, idealne jako przekąska.
Zabielenie zupy serkiem topionym świetnie podkreśla smak fasolki a i osoby z...
Odsłon: 131
Przepis dnia
Wspaniała, aromatyczna i wilgotna cytrynowa babka z cukinią powstała przy oka...
Odsłon: 610
Idealne na śniadanie lub podwieczorek
Odsłon: 532
Zabielenie zupy serkiem topionym świetnie podkreśla smak fasolki a i osoby z...
Odsłon: 131
Przepis dnia
Wspaniała, aromatyczna i wilgotna cytrynowa babka z cukinią powstała przy oka...
Odsłon: 610
Idealne na śniadanie lub podwieczorek
Odsłon: 532
Składniki
Jajka po obraniu kroimy na połowę, wyjmujemy żółtka, a białka odkładamy.Pasztet ucieramy z kwaśną śmietaną, aż powstanie puszysty krem. Doprawiamy sola i pieprzem.
Gotowym kremem nadziewamy połówki białek.
Śmietanę kremówkę ubijamy na sztywny krem. Dodajemy chrzan, pieprz i sól. Delikatnie mieszamy.
Tak przygotowany krem chrzanowy nakładamy na połówki białek. Całość posypujemy pokruszonym żółtkiem.
Jajka dekorujemy listkami selera. Podajemy lekko schłodzone, nie później niż 30 minut po przygotowaniu, Smacznego !!!
;-D
;-)))
;-XD