Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie jajek z pieczarkami dobrze się komponuje i wszystkim smakuje.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34622
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 889
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 162
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3803
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34622
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 889
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 162
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3803
Składniki
Jajka ugotować, zalać zimną wodą i obrać. Przekroić na pół. Delikatnie usunąć żółtka. Cebulę drobniutko posiekać i zeszklić na maśle. Dodać pokrojone pieczarki. Doprawić solą i pieprzem. Chwilę smażyć aż nadmiar płynu odparuje. Przestudzić i zmielić razem z żółtkami. Można dodać 1 łyżkę majonezu. Doprawić solą i pieprzem. Nadziewać połówki ugotowanych jajek. Układać na półmisku. Udekorować kiełkami, półplasterkami świeżego ogórka i pomidorkami koktajlowymi.