Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie jajek z pieczarkami dobrze się komponuje i wszystkim smakuje.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 166
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 311
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1536
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 166
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 311
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1536
Składniki
Jajka ugotować, zalać zimną wodą i obrać. Przekroić na pół. Delikatnie usunąć żółtka. Cebulę drobniutko posiekać i zeszklić na maśle. Dodać pokrojone pieczarki. Doprawić solą i pieprzem. Chwilę smażyć aż nadmiar płynu odparuje. Przestudzić i zmielić razem z żółtkami. Można dodać 1 łyżkę majonezu. Doprawić solą i pieprzem. Nadziewać połówki ugotowanych jajek. Układać na półmisku. Udekorować kiełkami, półplasterkami świeżego ogórka i pomidorkami koktajlowymi.