Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Od niedawna mamy sezon na Szparagi. Każdy je lubi ale nie każdy wie jak je przyrządzić?? Oto prosty przepis na Białe Szparagi z sosem Holenderskim i szynką Parmeńską, gdzie zdradzam prosty sposób jak je gotować aby pozostały delikatne i smaczne. Szparagi białe, same w sobie są trochę gorzkie, dzięki sposobowi jaki pokazuję, unikniemy tego efektu:)
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3030
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 182
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 916
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 628
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3030
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 182
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 916
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 628
Składniki
Całość przedstawiam na filmie poniżej:) zachęcam do subskrybowania mojego kanału na Youtube Gotuj z Klasą Przygotowujemy wysoki garnek, zalewamy wodą i odrobiną mleka, na każde 2 litry dodajemy 1 łyżeczkę soli, jedną łyżeczkę cukru. do tego jedną bułkę, łyżeczkę masła i 2 plastry cytryny. Dzięki temu Szparagi nie będą gorzkie i bardzo miękkie:) Szparagi obieramy, obcinamy u podstawy i spinamy gumką. dzieki temu nie wypłyną na powierzchnię. Gotujemy je jakieś 12 min. Wyjmujemy po tym czasie i spinamy szczypiorkiem wiążąc w kokardkę. Podajemy z sosem holenderskim i szynką parmeńską:) Jeżeli się podobało zachęcam do oglądania, komentowania i subskrybowania moich filmów na kanale Gotuj z Klasą;)