Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszne domowe zapiekanki w jesiennych kolorach.
Polecam smaczny chlebek, który przygotujecie prosto i szybko. Chlebek swoją ś...
Odsłon: 29
Idealny włoski makaron na czas jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 252
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 776
Pyszne krewetki w marynacie musztardowej na okazję, na święta, na elegancką k...
Odsłon: 83
Jako przyprawa i dodatek do sosów i zup grzybowych.
Odsłon: 1658
Polecam smaczny chlebek, który przygotujecie prosto i szybko. Chlebek swoją ś...
Odsłon: 29
Idealny włoski makaron na czas jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 252
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 776
Pyszne krewetki w marynacie musztardowej na okazję, na święta, na elegancką k...
Odsłon: 83
Jako przyprawa i dodatek do sosów i zup grzybowych.
Odsłon: 1658
Składniki
Bagietkę pokrój na mniejsze kawałki, posmaruj koncentratem pomidorowym. Obierz cebulę i pieczarki, pokrój w paski.
Na patelni rozgrzej olej podsmaż cebulę, pieczarki, dodaj pokrojone papryki. Wszystko razem podsmaż kilka minut.
Na posmarowane koncentratem bagietki, połóż podsmażone pieczarki z warzywami, wierzch posyp startym na tarce serze. Piec około 15 minut w temperaturze 215 stopni. Podaj z ketchupem lub sosem czosnkowym.