Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszne domowe zapiekanki w jesiennych kolorach.
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 2459
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 2459
Składniki
Bagietkę pokrój na mniejsze kawałki, posmaruj koncentratem pomidorowym. Obierz cebulę i pieczarki, pokrój w paski.
Na patelni rozgrzej olej podsmaż cebulę, pieczarki, dodaj pokrojone papryki. Wszystko razem podsmaż kilka minut.
Na posmarowane koncentratem bagietki, połóż podsmażone pieczarki z warzywami, wierzch posyp startym na tarce serze. Piec około 15 minut w temperaturze 215 stopni. Podaj z ketchupem lub sosem czosnkowym.