Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na przygotowanie makaronu spaghetti z sosem pełnym smaków i aromatów.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Kawę rozpuścić w odrobinie przegotowanej wody. Do miseczki wlać jogurt naturalny, dodać rozpuszczoną kawę, pokruszone orzechy włoskie, łyżeczkę siemienia lnianego i dosłodzić stevią. Jogurt można odstawić na kilkanaście minut do lodówki, tak aby siemię lniane wytworzyło delikatny kleik - wtedy jogurt będzie gęstszy. Życzę smacznego! :)