Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest to propozycja na super szybką, efektowną i smaczną przekąskę
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1928
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1623
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2578
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1928
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1623
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2578
Składniki
1. ciasto pokroić na 1-cm paski, kabanosy pokroić na 10-cm kawałki, owinąć paskami ciasta, piec w nagrzanym do 180 st piekarniku ok 15018 min, do zrumienienia ciasta, smacznego