Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNE I EFEKTOWNE DANIE KTORE POSMAKOJE NAWET WYBREDNYM.POLECAM
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4190
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416544
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4190
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416544
Składniki
MIESO MIELONE ZROBIC TAK JAK NA KOTLETY MIELONE.KALAFIORA OBGOTOWAC W OSOLONEJ WODZIE,NASTEPNIE ODCEDZIC GO I ZOSTAWIC DO STYGNIECIA. WYROBIONYM MIESEM MIELONYM NADZIEWAC KALAFIORA( MIESO DELIKATNIE WKLADAC MIEDZY ROZYCZKI ) ORAZ NA JEGO WIERZCH.PIEKARNIK ROZGRZAC DO 150 C,KALAFIORA WLOZYC NA NASMAROWANA MASLEM BLACHE I WSTAWIC DO PIEKARNIKA NA OK 40 MIN.W TYM CZASIE ZROBIC SOS GRZYBOWY WEDLOG PRZEPISU NA OPAKOWANIU.PO WYCIAGNIECIU KALAFIORA KROIC GO NA GROBE PLASTRY POLANE SOSEM GRZYBOWYM. POLECAM I ZYCZE SMACZNEGO