Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny chrupiący kalafior w lekko ostrej panierce. Przekąska idealna.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30967
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3657
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4966
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30967
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3657
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4966
Składniki
Kalafiora dzielimy na mniejsze różyczki, myjemy a następnie wrzucamy na wrzątek na 10 minut. Odcedzamy czekamy aż przestygnie a następnie w jednej miseczce rozbijamy jajka z solą oraz pieprzem, a w drugiej bułkę tartą z papryką słodką, ostrą i czosnkiem. Każdą różyczkę obtaczamy w jajku a następnie w bułce tartej i smażymy na patelni jak kotlety.