Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może podac jako dodatek do obiadu ale tagże jako przystawke
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
kalafiora gotujemy z dodatkiem 2 łyżeczek soli ok 5 min.Jajka roztrzepujemy i dodajemy kilka kropel maggi.Kalafiora dokładnie moczymy w jajkach,następnie obtaczamy w bułce tartej.Smażymy na mocno rozgrzanym oleju na złoto.