Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może być spożywany solo lub stanowić dodatek do dań głównych.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 304
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4372
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1854
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3613
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30548
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 304
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4372
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1854
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3613
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30548
Składniki
Kalafior dobrze oczyścić,Gotować ok 20 min. zalewając wrzątkiem i doprawiając solą i cukrem. Podzielić na większe różyczki. Z mąki, masła robimy zasmażkę rozrzedzając mlekiem, gotować 5 minut. W naczyniu układamy kalafior, polewamy sosem. Posypujemy serem i bułką tartą. Ja piekłam pół godzinki w tem. 200 stopni.