Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 32
U mnie sezon na rabarbar trwa dalej, polecam pyszne i puszyste ciasto z rabar...
Odsłon: 4196
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 580
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 675
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 32
U mnie sezon na rabarbar trwa dalej, polecam pyszne i puszyste ciasto z rabar...
Odsłon: 4196
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 580
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 675
Składniki
KALAFIOR UGOTOWAĆ W OSOLONEJ WODZIE. ODCEDZIĆ I WYSTUDZIĆ.ZGNIEŚĆ NA MIAZGĘ DODAĆ JAJKA, BUŁKĘ TARTĄ ORAZ PRZYPRAWY . WSZYSTKIE SKŁADNIKI WYMIESZAĆ, FORMOWAĆ KOTLECIKI OBTACZAC W BUŁCE TARTEJ, SMAŻYĆ NA ROZGRZANYM OLEJU NA ZŁOTY KOLOR Z OBU STRON.