Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30956
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3655
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4836
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30956
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3655
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4836
Składniki
KALAFIOR UGOTOWAĆ W OSOLONEJ WODZIE. ODCEDZIĆ I WYSTUDZIĆ.ZGNIEŚĆ NA MIAZGĘ DODAĆ JAJKA, BUŁKĘ TARTĄ ORAZ PRZYPRAWY . WSZYSTKIE SKŁADNIKI WYMIESZAĆ, FORMOWAĆ KOTLECIKI OBTACZAC W BUŁCE TARTEJ, SMAŻYĆ NA ROZGRZANYM OLEJU NA ZŁOTY KOLOR Z OBU STRON.