Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 686
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 96
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 686
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 96
Składniki
Przepraszam za jakość zdjęcia. Ugotowałam ziemniaki w mundurkach, kalarepę obrałam. Pokroiłam na grube plastry. Położyłam na lekko wytłuszczoną patelnię grillową i smażyłam do zrumienienia. lekko posoliłam z obu stron. Ziemniaki jak zwykle są przepyszne pod każdą postacią a kalarepa jest soczysta i słodkawa.
Smacznego :)