Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 187
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 303
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 187
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 303
Składniki
Przepraszam za jakość zdjęcia. Ugotowałam ziemniaki w mundurkach, kalarepę obrałam. Pokroiłam na grube plastry. Położyłam na lekko wytłuszczoną patelnię grillową i smażyłam do zrumienienia. lekko posoliłam z obu stron. Ziemniaki jak zwykle są przepyszne pod każdą postacią a kalarepa jest soczysta i słodkawa.
Smacznego :)