Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2453
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5185
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 176
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2453
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5185
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 176
Składniki
kalmara rozmrozić, jeśli ma na wierzchu cienką błonkę ( to ściągnąć), pokroić na centymetrowe plasterki,wrzucić do ciasta piwnego, dobrze wymieszać aby wszystkie części były w cieście. smażyć w oleju na lekko złoty kolor. można skropić sokiem z cytryny.
ciasto": piwo, mąkę i przyprawy wymieszać widelcem.Gotowe