Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, zdrowa i pożywna kanapka do pracy, a produkty dostępne na co dzień w lodówce u każdego.
Nóż i deska do krojenia
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1291
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5824
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8830
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18439
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1291
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5824
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8830
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18439
Składniki
Kromki chleba smarujemy masłem po wewnętrznej stronie i kładziemy na to warstwę kiełbasy
Na kiełbasę wyciskamy majonez
Na majonez kładziemy liść sałaty, znów majonez, a następnie ogórek pokrojony w plastry
Znów warstwa sałaty
Na sałatę znów warstwa kiełbasy
Warstwę kiełbasy przykrywamy drugą kromką chleba, po czym kroimy kanapkę na pół. I jesteśmy gotowi do pracy.