Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, zdrowa i pożywna kanapka do pracy, a produkty dostępne na co dzień w lodówce u każdego.
Nóż i deska do krojenia
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10345
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5955
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5303
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12782
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4547
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10345
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5955
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5303
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12782
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4547
Składniki
Kromki chleba smarujemy masłem po wewnętrznej stronie i kładziemy na to warstwę kiełbasy
Na kiełbasę wyciskamy majonez
Na majonez kładziemy liść sałaty, znów majonez, a następnie ogórek pokrojony w plastry
Znów warstwa sałaty
Na sałatę znów warstwa kiełbasy
Warstwę kiełbasy przykrywamy drugą kromką chleba, po czym kroimy kanapkę na pół. I jesteśmy gotowi do pracy.