Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Genialna propozycja - pyszna alternatywa dla hamburgerów. Sos barbecue Folwark nadaje doskonały, wędzony smak.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13089
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2469
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3603
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4479
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13089
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2469
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3603
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4479
Składniki
Pierś kurczaka umyć, osuszyć, pokroić w drobną kostkę i zamarynować w sosie barbecue Folwark.
Ciabattę rozciąć w połowie (nie przekrajać do końca), posmarować od wewnątrz masłem i zapiec w piekarniku przez około 5 minut (aż bułka będzie chrupiąca)
W tym czasie usmażyć kurczaka na oleju. Nałożyć na upieczoną bułkę dodać warzywa. Serwować ciepłe.