Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Genialna propozycja - pyszna alternatywa dla hamburgerów. Sos barbecue Folwark nadaje doskonały, wędzony smak.
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 948
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 838
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 479
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 948
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 838
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 479
Składniki
Pierś kurczaka umyć, osuszyć, pokroić w drobną kostkę i zamarynować w sosie barbecue Folwark.
Ciabattę rozciąć w połowie (nie przekrajać do końca), posmarować od wewnątrz masłem i zapiec w piekarniku przez około 5 minut (aż bułka będzie chrupiąca)
W tym czasie usmażyć kurczaka na oleju. Nałożyć na upieczoną bułkę dodać warzywa. Serwować ciepłe.