Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tuńczyk, ser i pieczarki z sosem pomidorowym smakują najlepiej. Szczególnie z sosem
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45672
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23144
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1441
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45672
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23144
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1441
Składniki
Piekarnik rozgrzewamy do temperatury 180 stopni.
Pieczarki myjemy, dokładnie osuszamy. Usuwamy trzonki a kapelusze obieramy. Obrane pieczarki smarujemy olejem. Cebulę siekamy i podsmażamy na patelni na rozgrzanym maśle 5 min. Tuńczyka przekładamy do małej miski. Mieszamy z podsmażoną cebulą, sosem dodajemy szczyptę soli i pieprzu.
Na blaszce układamy kapelusze, które faszerujemy masą rybną. Całość posypujemy startym serem. Zapiekamy 15 min. Podajemy ciepłe.