Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tuńczyk, ser i pieczarki z sosem pomidorowym smakują najlepiej. Szczególnie z sosem
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 923
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23050
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15461
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 923
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23050
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15461
Składniki
Piekarnik rozgrzewamy do temperatury 180 stopni.
Pieczarki myjemy, dokładnie osuszamy. Usuwamy trzonki a kapelusze obieramy. Obrane pieczarki smarujemy olejem. Cebulę siekamy i podsmażamy na patelni na rozgrzanym maśle 5 min. Tuńczyka przekładamy do małej miski. Mieszamy z podsmażoną cebulą, sosem dodajemy szczyptę soli i pieprzu.
Na blaszce układamy kapelusze, które faszerujemy masą rybną. Całość posypujemy startym serem. Zapiekamy 15 min. Podajemy ciepłe.