Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12354
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1392
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13235
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5489
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12354
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1392
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13235
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5489
Składniki
Wykonanie: Kapustę odcisnąć z nadmiaru soku, posiekać. Boczek, cebulę pokroić w kostkę i przysmażyć na własnym tłuszczu. Kapustę przełożyć do rondla, dodać przysmażoną cebulę z boczkiem, kminek, paprykę i sól do smaku. Zalać rosołem, wlać wino, włożyć kiełbasę. Kapustę dusić na małym ogniu pod przykryciem do miękkości. Podawać na ciepło z pieczywem.