Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1689
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 265
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 575
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1689
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 265
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 575
Składniki
Wykonanie: Kapustę odcisnąć z nadmiaru soku, posiekać. Boczek, cebulę pokroić w kostkę i przysmażyć na własnym tłuszczu. Kapustę przełożyć do rondla, dodać przysmażoną cebulę z boczkiem, kminek, paprykę i sól do smaku. Zalać rosołem, wlać wino, włożyć kiełbasę. Kapustę dusić na małym ogniu pod przykryciem do miękkości. Podawać na ciepło z pieczywem.