Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 76
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 54
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 76
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 54
Składniki
Wykonanie: Kapustę odcisnąć z nadmiaru soku, posiekać. Boczek, cebulę pokroić w kostkę i przysmażyć na własnym tłuszczu. Kapustę przełożyć do rondla, dodać przysmażoną cebulę z boczkiem, kminek, paprykę i sól do smaku. Zalać rosołem, wlać wino, włożyć kiełbasę. Kapustę dusić na małym ogniu pod przykryciem do miękkości. Podawać na ciepło z pieczywem.