Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jarzynowy zawrót głowy
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8662
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1272
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10287
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4670
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 743
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8662
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1272
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10287
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4670
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 743
Składniki
Mięso doprawić, szybko obsmażyć na oleju z obu stron, zmniejszyć gaz i dusić we własnym sosie ewentualnie podlewając wodą - 20 min. obracając od czasu do czasu.
Po tym czasie dodać marchew,seler,pietruszkę pokrojone w plastry lub kostkę- dusić razem 10 min.
Następnie dodać cukinię ( kostka) i pora (talarki) i dusić kolejne 15 minut - całość ewentualnie doprawić.
Danie jestpyszne i ze względu na delikatny sosik nadaje się świetnie do kaszy lub ryżu. Smacznego