Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna karkówka na chleb ,bez konserwantów swojskie jedzonko
Chcę Wam dziś przedstawić przepis na bardzo delikatne i po prostu wspaniałe c...
Odsłon: 12571
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 254
Cukierki toffi bez cukru to świetna, słodka przekąska w ciągu dnia. Powstają...
Odsłon: 910
Masz ochotę na coś słodkiego? Przygotuj proste rogaliki z marmoladą. Możesz w...
Odsłon: 10379
Jeśli masz dość monotonnego śniadania, to polecamy skosztować chrupiącego baj...
Odsłon: 92
Chcę Wam dziś przedstawić przepis na bardzo delikatne i po prostu wspaniałe c...
Odsłon: 12571
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 254
Cukierki toffi bez cukru to świetna, słodka przekąska w ciągu dnia. Powstają...
Odsłon: 910
Masz ochotę na coś słodkiego? Przygotuj proste rogaliki z marmoladą. Możesz w...
Odsłon: 10379
Jeśli masz dość monotonnego śniadania, to polecamy skosztować chrupiącego baj...
Odsłon: 92
Składniki
Pokrojona karkówke przyprawiamy sola,pieprzem i czosnkiem.Dobrze wymieszac.Dac do szklanej miski,przykryc folia spozywcza i przez noc zostawic w lodówce. Na patelni z lyzka smalcu smazymy porcjami mieso,dodajemy smalec,przykrywamy pokrywka i na lekkim ogniu dusimy ok.4 godz.az mieso bedzie sie rozpadac.Dodajemy pokrojona cebule i lyzke majeranku,dusimy ok.30min.az cebula zmieknie. Nastepnie przelewamy do sloików,zostawiamy az wystygnie,pózniej zakrecamy i przechowójemy w lodówce. SMACZNEGO!!!