Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne kawałki kurczaka w panierce. Podane z sosami (czosnkowy, meksykański) smakują wyśmienicie.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 336
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1206
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1265
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13412
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 336
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1206
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1265
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13412
Składniki
Fileta umyć i oczyścić. Pokroić w małe kawałeczki. Przyprawić przyprawą do kurczaka złocistą.
Bułkę tartą wymieszać z ostrą papryką.
Jajka rozbić i roztrzepać na talerzu.
Kawałki kurczaka obtoczyć w jajku a następnie w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. SMACZNEGO!