Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne kawałki kurczaka w panierce. Podane z sosami (czosnkowy, meksykański) smakują wyśmienicie.
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Fileta umyć i oczyścić. Pokroić w małe kawałeczki. Przyprawić przyprawą do kurczaka złocistą.
Bułkę tartą wymieszać z ostrą papryką.
Jajka rozbić i roztrzepać na talerzu.
Kawałki kurczaka obtoczyć w jajku a następnie w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. SMACZNEGO!