Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko i smacznie...polecam na nadchodzący sezon grillowy ;)
Na maśle z dodatkiem przypraw usmażyć cebulę pokrojona w prążki. Następnie na każdą kaszankę nałożyć cebulę i zawinąć w folię aluminiową.
Ułożyć na tacce i grillować przez ok. 30 min. obracając od czasu do czasu.Podawać np. z pieczywem i kapusta kiszoną zasmażaną.
Smacznego!
Forszmak to rewelacyjny sposób na wykorzystanie wędlin i mięs, które zostały...
Odsłon: 4239
Halloumi to cypryjski ser bardzo popularny w kuchni śródziemnomorskiej. Wspan...
Odsłon: 77
Serniczek prosty w przygotowaniu, smaczny o wyjątkowym lekko kwaskowym smaku...
Odsłon: 82
Wiosenna makrela z nadzieniem z rabarbaru. Dodatkowo warzywa papryka, marchew...
Odsłon: 46
Nie jestem mistrzem wypieków ale zalać i mieszać galaretki to raczej potrafię...
Odsłon: 483
Halloumi to cypryjski ser bardzo popularny w kuchni śródziemnomorskiej. Wspan...
Odsłon: 77
Serniczek prosty w przygotowaniu, smaczny o wyjątkowym lekko kwaskowym smaku...
Odsłon: 82
Wiosenna makrela z nadzieniem z rabarbaru. Dodatkowo warzywa papryka, marchew...
Odsłon: 46
Nie jestem mistrzem wypieków ale zalać i mieszać galaretki to raczej potrafię...
Odsłon: 483
Składniki
Na maśle z dodatkiem przypraw usmażyć cebulę pokrojona w prążki. Następnie na każdą kaszankę nałożyć cebulę i zawinąć w folię aluminiową.
Ułożyć na tacce i grillować przez ok. 30 min. obracając od czasu do czasu.Podawać np. z pieczywem i kapusta kiszoną zasmażaną. Smacznego!
Przepisy Wędliny
Wędliny
Smalec w boczkiem, cebulą i jabłkiem
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Smalec w boczkiem, cebulą i jabłkiem
Gdy nadchodzi sezon ogórków małosolnych, robię ten smalec i piekę chleb do og...
Odsłon: 139
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 1773