Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaszotto Babci Stefci smakuje wybornie.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5627
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28085
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 68
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5627
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28085
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 68
Składniki
Wykonanie: Kaszę gryczaną ugotować w lekko osolonej wodzie według opisu na opakowaniu. Pieczarki starannie oczyścić, opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym i pokroić w plasterki. Cebulę obrać, i drobno posiekać i zeszklić na klarowanym maśle, po czym dodać czosnek przeciśnięty przez praskę oraz pieczarki. Smażyć aż grzyby będą rumiane. Następnie całość doprawić utłuczonym w moździerzu jałowcem, chili, kminkiem oraz sola i pieprzem. Wymieszać z kaszą oraz posiekaną natką pietruszki. SMACZNEGO.