Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Upiekłam go dla męża zamiast kanapek podczas podróży
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 18208
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 118
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 260
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 331
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 18208
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 118
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 260
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 331
Składniki
Oliwki przekroić na pół a pozostałe składniki pokroić w małą kostkę i razem wymieszać. Jajka ubić na puszysto. wlać olej podczas miksowania. Dodać sól, pieprz i musztardę- zmiksować. Następnie dodać mąkę z proszkiem do pieczenia. Gdy ciasto będzie miało gładką konsystencję dodać oliwki i pozostałe składniki. Wszystko delikatnie wymieszać i przełożyć do formy keksowej. Piec około 30 min w 200 C