Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Upiekłam go dla męża zamiast kanapek podczas podróży
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1280
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5804
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8820
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18418
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1280
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5804
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8820
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18418
Składniki
Oliwki przekroić na pół a pozostałe składniki pokroić w małą kostkę i razem wymieszać. Jajka ubić na puszysto. wlać olej podczas miksowania. Dodać sól, pieprz i musztardę- zmiksować. Następnie dodać mąkę z proszkiem do pieczenia. Gdy ciasto będzie miało gładką konsystencję dodać oliwki i pozostałe składniki. Wszystko delikatnie wymieszać i przełożyć do formy keksowej. Piec około 30 min w 200 C