Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki keks świetnie smakuje na ciepło,na zimno oraz z sałatkami czy dipami.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 468
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 9600
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13448
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2711
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 468
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 9600
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13448
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2711
Składniki
1. Warzywa oczyścić,paprykę i cukinię pokroić w kostkę a pora w krążki. Poddusić na odrobinie oliwy aż zmiękną. Odstawić do wystygnięcia. Ser i szynkę pokroić na małe kwadraciki. 2. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia,dodać jajka,mleko,oliwę,zioła,sól i pieprz. Wszystko wymieszać energicznie łyżką. Do powstałego ciasta dodać warzywa,ser, szynkę i wymieszać. 3. Do blaszki keksowej ( 26x12) wyłożonej papierem do pieczenia ,przełożyć powstałe ciasto.Piec w piekarniku nagrzanym do 190 stopni przez około 45 minut.