Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki keks świetnie smakuje na ciepło,na zimno oraz z sałatkami czy dipami.
1. Warzywa oczyścić,paprykę i cukinię pokroić w kostkę a pora w krążki. Poddusić na odrobinie oliwy aż zmiękną. Odstawić do wystygnięcia. Ser i szynkę pokroić na małe kwadraciki.
2. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia,dodać jajka,mleko,oliwę,zioła,sól i pieprz. Wszystko wymieszać energicznie łyżką. Do powstałego ciasta dodać warzywa,ser, szynkę i wymieszać.
3. Do blaszki keksowej ( 26x12) wyłożonej papierem do pieczenia ,przełożyć powstałe ciasto.Piec w piekarniku nagrzanym do 190 stopni przez około 45 minut.
Kurczak Kung Pao to danie azjatyckie, które wyróżnia się chrupkością kurczaka...
Odsłon: 138
Zapiekanka wiejska - czyli prosta zapiekanka ziemniaczana z boczkiem - to szy...
Odsłon: 188
Nie musisz odmawiać sobie pysznych przyjemności, tylko dlatego, że jesteś weg...
Odsłon: 55
Wiosna to ulubiony czas na lekkie surówki. Można je jeść bez końca, eksperyme...
Odsłon: 119
Tarta ze szparagami to uosobienie wiosny – chrupiące szparagi, kremowe serowo...
Odsłon: 99
Kurczak Kung Pao to danie azjatyckie, które wyróżnia się chrupkością kurczaka...
Odsłon: 138
Zapiekanka wiejska - czyli prosta zapiekanka ziemniaczana z boczkiem - to szy...
Odsłon: 188
Nie musisz odmawiać sobie pysznych przyjemności, tylko dlatego, że jesteś weg...
Odsłon: 55
Wiosna to ulubiony czas na lekkie surówki. Można je jeść bez końca, eksperyme...
Odsłon: 119
Tarta ze szparagami to uosobienie wiosny – chrupiące szparagi, kremowe serowo...
Odsłon: 99
Składniki
1. Warzywa oczyścić,paprykę i cukinię pokroić w kostkę a pora w krążki. Poddusić na odrobinie oliwy aż zmiękną. Odstawić do wystygnięcia. Ser i szynkę pokroić na małe kwadraciki. 2. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia,dodać jajka,mleko,oliwę,zioła,sól i pieprz. Wszystko wymieszać energicznie łyżką. Do powstałego ciasta dodać warzywa,ser, szynkę i wymieszać. 3. Do blaszki keksowej ( 26x12) wyłożonej papierem do pieczenia ,przełożyć powstałe ciasto.Piec w piekarniku nagrzanym do 190 stopni przez około 45 minut.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Paluchy z ciasta francuskiego
Przekąski
Szparagi w cieście francuskim
Przekąski
Nadziewane ziemniaczki z grilla
Przekąski
Wątrobowy torcik
Paluchy z ciasta francuskiego
Pyszna przekąska na wieczór czy spotkanie z znajomymi. Bedzie smakować każdemu:)
Odsłon: 59
Szparagi w cieście francuskim
Jeśli wiosna, to muszą być szparagi – zielone, chrupiące, najlepsze o tej por...
Odsłon: 107