Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki keks świetnie smakuje na ciepło,na zimno oraz z sałatkami czy dipami.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 670
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 57
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 110
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 92
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 983
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 488
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 670
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 57
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 110
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 92
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 983
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 488
Składniki
1. Warzywa oczyścić,paprykę i cukinię pokroić w kostkę a pora w krążki. Poddusić na odrobinie oliwy aż zmiękną. Odstawić do wystygnięcia. Ser i szynkę pokroić na małe kwadraciki. 2. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia,dodać jajka,mleko,oliwę,zioła,sól i pieprz. Wszystko wymieszać energicznie łyżką. Do powstałego ciasta dodać warzywa,ser, szynkę i wymieszać. 3. Do blaszki keksowej ( 26x12) wyłożonej papierem do pieczenia ,przełożyć powstałe ciasto.Piec w piekarniku nagrzanym do 190 stopni przez około 45 minut.